Alzira concedirà 100 beques per a la realització de cursos on-line i de targetes professionals per a persones aturades

Alzira 30 de maig del 2017 La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, de la mà d’IDEA, ha aprovat les bases per a la concessió de 100 beques gratuïtes per a cursos on-line d’Aula Mentor del Ministeri d’Educació (en què des d’IDEA se n’oferten més de 120) i per a l’obtenció de targetes professionals (carnet de manipulador d’aliments, per a la Targeta Professional de la Construcció, per a Carretons Elevadors i de Plaguicides). 
 
L’objecte d’aquestes beques és l’exempció del pagament del curs finançat, que està pressupostat aquest programa en 10.000 euros, i el que es persegueix és que les persones a l’atur puguen desenvolupar vies de formació, que permeten incrementar la seua capacitació i més oportunitats de trobar un treball.
 
Segons explica Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «aquest programa de formació, amb recursos municipals, ja va arrancar en el 2016. Des de l’Ajuntament d’Alzira continuem invertint en formació i donant noves oportunitats a les persones que busquen un lloc de treball.»
 
Les persones interessades poden adreçar-se a les dependències d’IDEA o bé telefonant al 962455101.
 
foto viatge empleabilitat