Alzira continua millorant la neteja dels seus polígons industrials

L’any 2020 la regidoria de Serveis Urbans, va eliminar els contenidors en els polígons industrials, hui, dos anys després, altres municipis de l’àrea sud de València han seguit els passos de la iniciativa alzirenya.

Esta mesura està acompanyada per la recollida de restes i cartó comercial porta a porta, que ha sigut possible gràcies a la col·laboració de totes la indústries. Cal destacar que a la neteja dels seus vials s’ha incorporat una agranadora de major grandària que, amb l’establiment d’una freqüència optima, passa per  tots els polígons netejant d’una manera molt eficient totes les àrees industrials.

Segons el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, “Les nostres zones industrials són de les més netes i més ben cuidades del nostre entorn i una de les millors de la nostra província. Hem millorat la il·luminació canviant a Led, en la majoria de vials, s’ha millorat la informació amb cartells indicadors de les indústries en les entrades. Seguirem avançant amb el pla d’en l’enjardinament i condicionament paisatgístic”.

L’edil ha afegit que: “Continuarem treballant amb la millora contínua de tots els nostres polígons industrials, perquè considerem que una bona imatge sempre és positiva per a la inversió i les vendes dels nostres industrials”.