Alzira presenta la campanya “Alzira, ciutat comercial”

Alzira presenta la campanya “Alzira, ciutat comercial”

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha presentat esta vesprada, junt amb el president de l’Associació Empresarial, Pepe Villalba, la campanya `Alzira, ciutat comercial´ a fi d’impulsar el comerç local. La susdita campanya començarà a mitjan setembre i es prolongarà fins a desembre.

L’objectiu és incentivar els alzirenys a consumir a Alzira i atraure ciutadans de localitats de la comarca, posicionar la nostra ciutat com a zona comercial de referència i economitzar els diferents esforços de cada zona en una mateixa campanya global.

L’alcaldessa de la ciutat, Elena Bastidas, ha destacat: “El comerç d’Alzira necessita este impuls per a transmetre a la ciutadania la importància que té el comerç de la nostra ciutat. En esta campanya treballem conjuntament l’Ajuntament d’Alzira, l’Associació Empresarial i els comerciants, per això, treballant tots junts en una mateixa direcció, esperem obtindre molt bons resultats”.

La campanya comptarà amb diferents accions promocionals. Per una banda, les accions comercials tradicionals de publicitat i comunicació a través de cartelleria, ràdio, bustiada, etc., i d’altra banda, es realitzaran sortejos i promocions especials en la campanya de Nadal, en els quals l’Associació Comercial sortejarà un Kia Picanto i 5 tablets.

A més, divendres que ve, 19 de setembre, des de les 20 hores fins a les 00 hores, es realitzarà l’Alzira Shopping Night, en la qual participaran els comerços alzirenys de la zona centre. La finalitat d’esta nit de compres és incentivar el consum a través d’un esdeveniment que atraga tot tipus de públic.

Bastidas ha declarat: “Esperem que accions com l’Alzira Shopping Night o les promocions i sortejos tinguen molt bona acollida entre els ciutadans d’Alzira i de la comarca de la Ribera. A través d’esta campanya, aconseguirem ajudar el comerç local i, a més, el ciutadà tindrà l’oportunitat de trobar molts productes a preus més baixos, per tant, les dos parts eixiran beneficiades”.

La campanya digital comptarà amb una web pròpia, que es presentarà el pròxim 15 de setembre, i amb una forta presència en xarxes socials, com Facebook i Twitter, on també es realitzaran concursos i promocions.

Bastidas hi ha insistit: “Esta campanya comercial se suma a les que ha impulsat anteriorment l’Ajuntament d’Alzira, com la Fira Comercial o les inclusions de temes de comerç en la Setmana de l’Economia, les quals tant els ciutadans com els comerciants han valorat positivament”.