Bastidas visita el poliesportiu Pérez Puig després de les obres de reforma

 

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, han visitat el poliesportiu Pérez Puig després de la finalització de les obres de reforma.

Concretament, en esta intervenció realitzada per personal de l’Ajuntament, s’han reformat els quatre vestidors per a jugadors, així com el destinat als àrbitres, i s’ha habilitat una sala de reunions. A més, s’ha obert una nova entrada al poliesportiu i s’han adequat els corredors i les eixides d’emergència. 

Bastidas ha manifestat: “Era necessària la reforma d’este espai esportiu i, durant dos anys, hem estat fent totes les actuacions demandades, que ara s’han vist completades. En total ha sigut una inversió pròxima als 40.000 euros, que ha servit per a posar en valor estes instal·lacions, que necessitaven d’esta actuació. Agraïsc al personal de l’Ajuntament que ha realitzat l’obra, cosa que ens ha permés abaratir-ne els costos, així com als membres dels dos clubs que utilitzen estes instal·lacions, que també hi han col·laborat. Esta intervenció s’unix a les altres moltes que realitzem en diferents instal·lacions esportives, com és el cas del Venècia, de la Ciutat Esportiva de Tulell, entre altres. En definitiva, actuacions per a adequar els nostres espais esportius que així ho mereixen i ho necessiten”.

Esta instal·lació esportiva és utilitzada pels equips del Nou Bàsquet Alzira i del Club de Tenis de Taula Alzira.

 20150204 172621