Camarena CB, Yafri SL i Presencia Hilaturas, SA, són els premiats de la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació

 
  • A més, es farà un reconeixement especial  a l’Orquesta Serenade

El director general d’Economia, Enpreniment i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Raúl Martín; l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el president de l’Associació Empresarial, José Villalba, han inaugurat este matí la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació, que se celebra durant esta setmana a Alzira.

Durant la inauguració, s’han fet públics els noms de les empreses que seran guardonades amb els Premis de l’Economia Local este divendres, 20 de febrer. Camarena CB, Yafri SL i Presencia Hilaturas, SA, són els premiats d’esta VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació. A més, l’Orquesta Serenade rebrà un reconeixement especial.

L’alcaldessa d’Azira, Elena Bastidas, ha destacat durant la seua intervenció: “Hui presentem una Setmana de l’Economia i l’Ocupació que, com tots vostés saben, complix la seua VII edició i que, gràcies a la implicació de tots, hem sigut capaços de consolidar i convertir en un referent a la nostra comarca, a la província i a la Comunitat. Agraïsc el suport a esta de la Generalitat Valenciana, en la persona del director general que ens acompanya hui ací. El programa que es planteja per a esta edició té com sempre varietat de temes i sectors. Escoltarem reflexions sobre si una altra agricultura és possible, amb un referent del sector com Cristóbal Aguado. Coneixerem les experiències de grans referents de la indústria agroalimentària de la Ribera. Compartirem l’experiència emprenedora d’alzirenys que estan obrint portes a iniciatives noves i amb plantejaments d’èxit. Tindrem conferències sobre lideratge i les claus de l’èxit financer. Coneixerem el programa Encerta i l’experiència de quatre integrants del Servei de Voluntariat Europeu. I, per descomptat, parlarem d’ocupació i d’economia. També parlarem des del punt de vista sindical, amb una veu autoritzada i qualificada com la d’Antonio Gutiérrez, qui fóra secretari general de CCOO des de 1987 al 2000. Per tot això, vull felicitar, pel criteri i l’encert de les propostes, tant Pepe Villalba i la seua Junta, com José Luis Palacios i la nostra Agència IDEA”. La màxima autoritat local ha finalitzat: “Felicite les tres empreses premiades en esta edició, Camarena, Yafri SL i Presencia Hilaturas, SA, així com a l’Orquesta Serenade, pel reconeixement especial”.

Tot seguit, ha tingut lloc la primera de les conferències que ha versat sobre “Les deu claus de l’èxit financer. El mètode Chan”, que ha estat a càrrec d’Alberto Chan, negociant professional, assessor financer i formador de negociants.

Programació VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació

Dilluns, 16 de febrer

19 hores. Casa de la Cultura. “Una altra agricultura és possible”. Cristóbal Aguado, president d’AVA-ASAJA.

Dimarts, 17 de febrer

12 hores. Casa de la Cultura.”Lideratge i confiança en la direcció de persones”. Ginés Marco, degà de Dret en la Universitat Catòlica de València.

19 hores. Cercle Alzireny la Gallera. “Emprendre en temps revolts. Empreniment i desenrotllament comarcal”. Juan Sapena, degà d’Econòmiques i Empresarials de la Universitat Catòlica de València.

Dimecres, 18 de febrer

12 hores. Casa de la Cultura. “El paper dels sindicats i organitzacions empresarials en l’economia global”. Antonio Gutiérrez, secretari general de CCOO del 1987 al 2000. 

19:30 hores. Cercle Alzireny la Gallera. “Esport i empresa. L’automobilisme des del kart fins al Fórmula 1”. Adrián Campos, president de Campos Racing.

Dijous, 19 de febrer

11:30 hores. Casa de la Cultura. “Vols ser voluntari europeu?”. Actuarà com a moderadora Manuela Carrasco, tècnica del SVE de la Generalitat Valenciana. Hi Participaran Silvia Majoros (Hongria), Pierre Girin (França), Ivana Savic (Sèrbia) i Mayka Rubio (Espanya). 

19 hores, Cercle Alzireny la Gallera. Taula Redona.”Experiències de la indústria agroalimentària en la Ribera”. Hi participen Anitín, Embutidos Martínez, Eurocebollas i Maf-Roda.

Divendres, 20 de febrer

11 hores. Casa de la Cultura. Presentació del programa ENCERTA. Simulador virtual per a la millora o creació del teu negoci. Juan Valea, subdirector general de Comerç de la Generalitat Valenciana.

11:30 hores. Casa de la Cultura. ”Emprenent i innovant: empresaris alzirenys que han creat la seua empresa recentment i conten la seua experiència emprenedora per mitjà del desenvolupament d’una idea innovadora. Hi participaran Acuicultura de la Ribera, GC Coworking Alzira, Germinar-te i SKP Room. 

21 hores. Sala Rex Natura. Acte d’entrega de premis de la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació.

 IMG-20150216-WA0012