#ComboiDeMercat, la nova campanya per fomentar el mercat de dimecres

La Regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques ha presentat este matí la campanya #ComboiDeMercat. Esta iniciativa, que s’encetarà la pròxima setmana al mercat del dimecres, pretén revitalitzar el mercat a través del sorteig de carrets de compra entre aquelles persones que compren a les parades del mercat o esmorzen en els establiments adherits.

L’Ajuntament distribuirà entre les parades i els bars de la zona adherits unes butlletes que s’hauran d’omplir i deixar en una urna que estarà a l’estand situat a l’encreuament dels carrers Riola i Sant Domènec de Guzmán. La campanya s’iniciarà el pròxim dimecres 29 de novembre amb el sorteig de 10 carrets de compra i es prolongarà al llarg del mes de desembre. El dia 13 se sortejaran 10 carrets més i els dies 20 i 27 de desembre seran 15 carrets.


Esta campanya vol ser un punt d’inflexió per a revitalitzar el mercat de dimecres i torne a ser un referent a la comarca. Des de la pandèmia, el mercat va perdre moltes parades que fins ara no s’han recuperat. El regidor responsable de l’àrea, Vicent de la Concepción ha destacat que «L’objectiu és revitalitzar al mercat i el consum en els bars d’eixa zona. Els dimecres són de mercat i per això volem fomentar que la gent esmorze als nostres bars i després faça la seua compra al mercat».

Cal destacar que el dia 6 de desembre, encara que és festiu, hi haurà mercat extraordinari per facilitar la compra de cara a les festes de Nadal.