El 19 de maig volaran els drons dels alumnes d’Alzira en la Fira Aèria

Alzira, 10 de maig de 2017.- La col·laboració i ajuda amb una finalitat social i mediambiental dins del municipi és l’objectiu dels drons que estan desenvolupant els alumnes dels cinc centres educatius d’Alzira que participen. La tercera edició de la Fira Aèria ja alça el seu vol. 
 
Este projecte educatiu que va arrancar al novembre per iniciativa de la regidoria d’Educació, i en ell participen els alumnes dels IES Rei en Jaume, José Mª Parra i Núm. 4 Tulell, i dels Col·legis La Purísima i Sagrada Família d’Alzira.
 
El 19 de maig, en la Fira Aèria que es desenvoluparà a la Universitat de València, els projectes drone de cinc centres d’Alzira estaran disposat per cobrir els objectius socials que s’han marcat. Ací els alumnes tindran un espai expositiu on compartir les seues idees i visions de futur a través de pòsters, stands, presentacions orals, vídeos i demostracions de vol.
 
Estos projectes giren al voltant de diferents problemàtiques o realitats locals: el tractament del morrut roig, el tractament de la processionària, la protecció paratges naturals front a incendis, el control de plagues… i més objectius que fan d’este projecte educatiu una base per aportar solucions a les diferents realitats de la nostra ciutat.
 
Pepe Grau, regidor d’Educació, assistirà el pròxim dia 19 a la tercera edició de la Fira Aèria, ja que segons manifesta “Cal estar recolzant la tasca dels estudiants d’Alzira”.
 
fira aeria 1  fira aeria 2  fira aeria 3