El camp de futbol-8 de Venècia passa a anomenar-se Raúl Albentosa

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, ha donat llum verda per a assignar el nom de «Camp Raúl Albentosa» al camp de futbol-8 de gespa natural del poliesportiu de Venècia. Serà inaugurat el dissabte 29 de maig, amb un enfrontament entre els querubins de la U.D. Alzira i els del Ciutat d’Alzira.

«Creguem oportú atorgar el nom de Raúl Albentosa al camp de futbol-8 per ser un destacat esportista alzireny amb una brillant trajectòria en l’àmbit local, nacional i internacional», així en justifica la decisió el regidor d’Esports, Fernando Pascual.

Raúl Albentosa va iniciar la seua carrera en les categories juvenils de la Unió Esportiva Alzira, passant per l’escola de l’Elx CF, i iniciant la seua trajectòria professional en equips com ara l’Elx, el Cadis, l’Eibar, el Màlaga, l’Esportiu de la Corunya, el CSKA Sofia i, en l’actualitat, en les files del Dinamo de Bucarest. Disputant, a més, els campionats de primera divisió a Espanya, Bulgària i Romania.

Amb esta decisió es perseguix continuar enaltint les figures destacades que ens aporta l’esport local com a agraïment als professionals que contribuixen a dur el nom d’Alzira més enllà de les nostres fronteres.

 camp Raúl Albentosa 2

CategoriesSense categoria