El carrer de Benito Pérez Galdós s’obri al trànsit dos setmanes abans del que estava previst

El carrer de Benito Pérez Galdós s’obri de nou al trànsit després d’haver acabat les obres de reparació del paviment. En juny començaven les obres per a reparar els desperfectes al carrer, i este matí s’ha tornat a obrir al trànsit. Finalment, les obres han sigut més breus del que estava previst inicialment, i s’ha avançat la reobertura quinze dies

L’adequació i el canvi del paviment no han suposat cap despesa econòmica per a l’Ajuntament i ha sigut l’empresa encarregada de l’obra, Aguas de Valencia, qui se n’ha fet càrrec. S’ha substituït l’empedrat per dos capes d’asfalt i una última d’asfalt imprés que simula el paviment anterior.

Les obres, que han s’han fet de manera simultània, han afectat els dos primers trams: de la plaça Major al carrer dels Reis Catòlics i de l’encreuament de Reis Catòlics a Francesc Arbona.

El regidor d’Obres Públiques, Vicent de la Concepción, ha manifestat que «Obrim de nou Pérez Galdós al trànsit, amb un nou paviment que substituïx l’anterior, millora l’estat del carrer i l’adapta a les característiques d’ús del trànsit diari; el fa més resistent. A més, vull destacar l’acceleració de les actuacions, que s’han avançat dos setmanes, fet que ha reduït considerablement les molèsties ocasionades a veïns i veïnes i a la ciutadania en general».

La reparació del paviment del carrer Benito Pérez Galdós és una mesura necessària per a millorar la seguretat i comoditat dels veïns d’Alzira. Aquesta obra, que no té cost per als alzirenys, ha sigut assumida per l’empresa constructora responsable d’aquesta obra.