El Pla de Contractació Electrònica de l’Ajuntament d’Alzira ha sigut premiat

 

 

  • Per la Fundació Socinfo i la revista Sociedad de la Información

 

  • La regidora de Modernització de l’Administració ha arreplegat hui el premi

L’Ajuntament d’Alzira ha sigut premiat en els Premis Comunitat Valenciana 2015 Sociedad de la Información pel seu projecte “Pla de Contractació Electrònica”; uns premis que estan organitzats per la Fundació Socinfo i la revista Sociedad de la Información

La regidora de Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, ha rebut de mans del conseller d’Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, l’esmentat premi. Ho ha fet acompanyada pel  secretari general de l’Ajuntament, Víctor Almonacid, el responsable del servici d’Informàtica, Julio García, els responsables de la contractació, Carlos Capella i Mª Carmen Alborch, i la responsable d’Innovació i Qualitat, Elena Martí.

Este reconeixement és de caràcter autonòmic i tracta de reconéixer l’esforç i el treball ben fet en les Administracions Públiques. Recordem que l’any passat, l’Ajuntament ja va rebre un premi d’esta Fundació pel seu projecte “Stop burocràcia en l’Ajuntament d’Alzira”. 

Junt amb l’Ajuntament d’Alzira, també han arreplegat el seu premi l’Ajuntament de València, el de Torrent i el de Torrevieja, així com la Diputació de València i la d’Alacant, entre altres.

 IMG-20150218-WA0023