El sector agrari alzireny es reuneix per a tractar temes d’interés per a la millora dels seu treball

  • L’Ajuntament ha programat continuar amb estes reunions periòdiques en benefici de l’agricultura

El passat divendres, l’Ajuntament va acollir de nou, un encontre del sector agrari per tal de posar sobre la taula les problemàtiques i possibles solucions de les diferents agrupacions relacionades amb l’agricultura local.  

El regidor d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat de l’Ajuntament d’Alzira, Enrique Montalvá, junt als tècnics del departament i el Consell Agrari Municipal, es van reunir amb membres de la Sèquia Reial, Comunitats de Regants, Associació d’Agricultors, Cooperativa Alzicoop, Policia Rural, partits polítics i sindicats de treballadors, amb la finalitat d’intercanviar opinions, problemes i idees sobre temes locals de l’àmbit agrari.

La realitat actual del sector, travessa moments difícils i ha de consolidar-se des de la base, per a tractar qüestions que afecten directament les seues explotacions agràries. A més també preocupen els problemes amb la fauna, la seguretat rural i infraestructures agràries. Tots ells són assumptes de màxim interés per al sector i que han de canalitzar-se a través del Consell Agrari, perquè este, a través dels seus representants polítics, els transmeta al Govern Local, per tal de configurar i plasmar en realitat les necessitats del sector.

En eixe sentit, Montalvá, seguint els seus objectius de cohesionar al sector, va escoltar les inquietuds dels assistents per tal d’analitzar les seues reivindicacions i va qualificar l’encontre com a “molt productiu, i esperem poder seguir treballant en esta línia, i que tots els que conformem el sector agrari anem de la mà”

Amb estes reunions pretén enfortir al sector agrari alzireny, un sector que ajuda i dinamitza l’economia local, amb les seues més de 70.000 fanecades de terres de cultiu.

El pròxim mes de febrer, seguint el calendari de reunions del Consell Agrari Municipal, es convocarà una nova reunió, per a tractar el tema dels camps de caquis abandonats, entre altres assumptes d’interés. Amb estes reunions es pretén que el sector es mantinga més vertebrat i organitzat, per a abordar assumptes d’interés, en benefici de l’agricultura.