Elevada participació als actes celebrats dins del Mig Any Faller 2018

Alzira, 10 de setembre de 2018,- La pluja ha donat treva a la celebració del Mig Any Faller 2018, tant divendres com dissabte, dia en el qual va fer lleugerament acte de presència abans de la mascletà i durant el sopar popular, la qual cosa no va impedir el desenrotllament del programa d’actes. Per precaució, i atenent-nos a l’avís especial del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana a l’anunci de ruixats i tempestes fortes, es van suspendre totes les activitats programades per a diumenge.

L’alta participació ha superat els registres de l’any passat, en què ja va hi haver una elevada implicació del món faller i de la ciutadania en general. S’ha comptat amb la col•laboració de la Junta Local Fallera, encapçalada pel president Jaume Bohigues, així com per la Federació de Falles de Secció Especial (FEFASE).

“Que hi hagen acudit 1.400 persones al sopar popular és un baròmetre de les ganes d’eixir al carrer i disfrutar d’un cap de setmana dedicat al Mig Any Faller i que després de tres edicions ja forma part del calendari de celebracions de la nostra ciutat”, ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

Cal resenyar la bona acollida de l’estàtua dedicada als fallers, obra de Jaume Espí ubicada a la plaça Major. “És molt emocionant vore la quantitat de ciutadans que s’han fet una foto amb el monument que des de divendres Alzira dedica als fallers i a la festa fallera, com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”, segons Aguilar.

Enguany el monument faller ha sigut obra de l’artista faller Jordi Carrascosa, amb la diversitat com a lema.

Des de la Regidoria de Festes agraïm les moltíssimes felicitacions per part del veïnat, uns fallers i altres no, per la celebració del Mig Any, un esdeveniment que tornarà el pròxim setembre, amb la finalitat de donar participació a tota la ciutadania i donar realç a la festa de les Falles, un dels esdeveniments festius més destacats d’Alzira. “Donava gust vore la quantitat de gent que abarrotava la plaça Major divendres amb l’orquestra Dr. Jeckill i dissabte amb l’actuació dels DJ locals Carlos Villalba, Garchy i Cristina Ferrer”, ha matisat Aguilar, que com a responsable de gestionar la partida pressupostaria de Festes ha assenyalat que “continuarem donant importància a les nostres festes, al llarg de tot l’any, per tal de seguir engrandint-les, ja que eixa és la nostra missió des de la Regidoria de Festes, per a altres importantíssims menesters hi ha les regidories corresponents que treballen de meravella tal com han sabut demostrar-ho al llarg d’estos més de tres anys”.

20180908 220530 20180908 230845