“Expokaki i altres alternatives de cultiu” disposarà d’un espai destinat a conferències

  • A més de l’espai d’expositors i d’exposició de maquinària
  • S’obrirà al públic divendres, 23 de gener, a les 18 hores

El Recinte Firal acollirà “Expokaki i altres alternatives de cultiu” els dies 23, 24 i 25 de gener, un espai en què hi haurà cabuda per a les conferències respecte de diferents temes importants per a aquells que vullguen cultivar caqui i altres cultius alternatius.

El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha destacat: “Hem programat diferents conferències durant Expokaki que considerem molt profitoses per a aquells que estiguen interessats en el cultiu del caqui i d’altres cultius. Creiem que són un complement perfecte per a Expokaki, on aquells que la visiten, a més de trobar els expositors i l’exposició de maquinària, tinguen opció de conéixer l’opinió de  professionals i experts en el tema”.

Expokaki i altres alternatives de cultiu” obrirà al públic divendres 23 de gener, a les 18 hores. La gent podrà visitar els expositors i l’exposició de maquinària fins a les 21 hores.

Dissabte, 24 de gener, Expokaki estarà oberta al públic de 9:30 a 21 hores. Este dia les conferències s’uniran als expositors i l’exposició de maquinària. El programa de les conferències serà el següent:

De 10 a 10:30 hores. “Presentació de la nova aplicació d’herbicides per a caquis”, per Geno Pulverizadores.

De 10:30 a 11 hores. Pausa-café oferida per UPL.

D’11 a 13 hores. “Com optimitzar la poda en caquis”, per Emilio Mataix, creador de la poda Mataix.

De 16 a 17:30 hores. “Cultiu del nabiu i possibilitats d’adaptació als nostres camps”, per Juan Carlos Calvo (Planasa).

De 18 a 19 hores. “Processos de negoci integrats amb traçabilitat”, per Aserti. Programari de traçabilitat agrícola-garantia de seguretat alimentària.

De 19:30 a 20:30 hores. “Eutetranychus i plagues del caqui”, per Ferran García de l’Institut Agroprofesional Mediterrani-UPV.

El diumenge, 25 de gener, l’horari de la fira serà de 9:30 a 15 hores. Les conferències que es duran a terme són les següents:

De 10 a 11:30 hores. “El cultiu del kiwi i les seues possibilitats d’implantació en els nostres camps”, a càrrec de Jorge Martínez.

De 12 a 13:30 hores. Serà el torn de Juan José Bas, de Naranjasyfrutas.com, que parlarà de “Com rebre el nombre més gran d’ofertes per a la venda de collites i caquis”.

Els visitants que acudisquen a Expokaki podran trobar productors, maquinària agrícola,  productes fitosanitaris, vivers, manipuladors, comercialitzadors, etc., tots ells relacionats amb el sector agrícola i, en especial, del caqui. Constarà de dos carpes, una d’elles estarà destinada a diferents conferències; l’altra serà per als expositors, on podran mostrar els seus productes als ciutadans. I a més, des de la mateixa carpa d’expositors, s’accedirà a una gran zona oberta on s’ubicaran diferents tipus de maquinària pesada o de grans dimensions, relacionada amb el sector agrícola.