Finalitzen amb èxit les obres de renovació del clavegueram del carrer Hort dels Frares

Alzira, 5 de juliol de 2018 – Durant la nit del dimecres 4 de juliol, s’han realitzat les obres de millora de les xarxes d’aigua potable i clavegueram al carrer Hort dels Frares que han consistit en la realització de la desconnexió de les canonades antigues i la posada en servei de les noves als encreuaments del carrer Hort dels Frares amb Reis Catòlics i amb la plaça Major.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha estat supervisant l’evolució de les obres junt als tècnics municipals i tècnics de l’empresa Aguas de Valencia, comprovant que les obres no han suposat cap molèstia per al veïnat ni s’ha hagut de tallar el subministrament d’aigua durant la nit.

Esta és la segona fase de les tres que n’hi ha previstes executar per tal de canviar i renovar la xarxa d’aigua potable més important de la ciutat.

Al mateix temps, Pascual ha declarat: “He de felicitar a tot l’equip de professionals pel gran treball que han realitzat durant la nit de dimecres, sense que s’haja d’haver tallat el subministrament d’aigua als veïns de la zona. Realment ha sigut tot un èxit. Continuarem treballant de valent per tal que Alzira tinga una xarxa d’aigua potable renovada i de qualitat”.

agua 1

agua 2