Finalitzen els treballs de millora dels jardins de la plaça Concha Piquer

  • Huit membres d’AFARADEM han sigut els encarregats de realitzar estos treballs

Els treballs de millora realitzats en els jardins de la plaça Concha Piquer per membres d’AFARADEM han finalitzat hui mateix. Recordem que esta activitat s’emmarca dins d’un programa de teràpia que es du a terme des de l’Associació de Familiars de la Ribera Alta per als Drets del Malalt Mental (AFARADEM), i que ha comptat amb la total col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Des de l’Ajuntament sempre estem disposats a col·laborar amb iniciatives tan solidàries i beneficioses com la que ens ocupa. Els agraïsc enormement als membres d’AFARADEM que han treballat en estes millores, el seu esforç i dedicació, ja que és més que admirable i els resultats parlen per si sols. Espere que la gent cuide estos jardins perquè el seu treball així ho mereix”.

Els treballs van començar a principis del mes de gener i hui mateix han finalitzat. Han sigut huit membres d’AFARADEM els que s’han encarregat de l’habilitació dels parterres d’esta plaça amb la plantació de diferents plantes i arbustos, així com d’arbres caducs i perennes. 

Totes les plantes, arbres i arbustos que s’han plantat han sigut facilitats per la Regidoria de Serveis Públics. A més, tots els treballs s’han realitzat sota la supervisió de els tècnics municipals. 

20150211 110138