Hui s’obri el termini d’admissió d’obres per a participar en el concurs local de pintura per a l’elecció d’un retrat del rei Felip VI

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ha convocat un concurs local de pintura per a l’elecció d’un retrat del rei Felip VI. El retrat guanyador serà el que presidisca el Saló Noble de l’Ajuntament. El termini d’admissió de les obres s’establix des de hui, dilluns 23 de març, fins a este divendres, 27 de març, ambdós inclosos.

Les obres es presentaran personalment, per correu o per agència (en estos dos últims casos amb els ports pagats) a la direcció següent: Casa de la Cultura. C/ Escoles Pies, 4 – 46600 Alzira (València) i en els horaris següents: de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.

Junt amb les obres presentades, s’adjuntarà un sobre amb la documentació següent: fotocòpia del DNI i fotocòpia del butlletí d’inscripció.

Poden participar en esta convocatòria tots els artistes plàstics, nascuts o residents a Alzira, majors de 18 anys. La tècnica a utilitzar serà lliure. L’obra haurà de presentar una imatge realista de Felip VI, de civil i en solitari. Cada artista podrà presentar una sola obra única, original, inèdita i no seleccionada o premiada en cap altre concurs. L’obra es presentarà sense firma i haurà d’acompanyar-se del butlletí d’inscripció, degudament omplit, adossat al dors. Este butlletí d’inscripció es podrà descarregar des de la pàgina web www.alzira.es (Tauler d’Anuncis- Tauler d’Edictes).

Les obres es depositaran perfectament embalades i protegides, el mal embalatge pot ser motiu de no acceptació. No s’admetran obres protegides amb vidre. Les dimensions de l’obra no seran inferiors a 70 cm ni superiors a 140 cm, per qualsevol dels seus costats.

S’entregaran tres premis. El primer, a més de ser la imatge que presidisca el Saló Noble, s’emportarà 1.700 euros; el segon premi està dotat amb 800 euros i el tercer amb 500. Els retrats guardonats amb el segon i el tercer premi es destinaran a altres dependències municipals.

Les persones interessades a consultar les bases del concurs poden accedir a través de www.alzira.es- Tauler d’Anuncis- Tauler d’Edictes i seleccionar la informació de l’esmentat concurs.