L’Ajuntament continua amb la millora de l’enjardinament de distintes zones verdes de la localitat

  • Recordem que s’hi han invertit 144.000 euros
  • El termini d’actuació és de cinc mesos

Els treballs de millora en els enjardinaments de les diferents zones verdes de la ciutat, que van començar el mes de novembre, seguix realitzant-se a molt bon ritme. Recordem que este projecte compta amb una inversió de prop de 144.000 euros, i contempla la millora de la vegetació i la diversificació de diferents espais i zones verdes de parcs i places d’Alzira.

S’ha actuat en les places del Regne, de la Societat Musical i de la Generalitat, i també en les avingudes de la Hispanitat i dels Sants Patrons. A més, s’emmarquen actuacions en el parc de la Rambla, la plaça de Casassús, la plaça de les Basses i el parc de l’Alquenència, així com les revisions periòdiques per a comprovar l’estat d’estos. Es realitzaran actuacions en el parc Pere Crespí, en la plaça de la Ribera i en la d’Ana Sanchis, etc. En totes estes zones les actuacions també passen per la millora dels problemes de reg existents.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Amb esta actuació pretenem adequar totes les zones verdes i enjardinades de la ciutat; actuacions que se sumen a la iniciativa solidària que ahir vam poder visitar en la plaça de Concha Piquer, desplegada per AFARADEM i que, de segur, ampliem amb la seua participació en l’adequació d’un altre espai enjardinat de la localitat”.

Estes actuacions es complementen amb altres previstes des de la Regidoria de Serveis Públics i l’empresa encarregada de parcs i jardins, com la realitzada estos dies en la plaça de Cartonatges.

 
 image1