L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, posa en funcionament un nou portal d’ocupació per a facilitar trobar treball

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha posat en funcionament un nou portal d’ocupació que possibilita la inscripció directa en les ofertes i proporciona informació d’utilitat per a totes aquelles persones que estan en recerca activa de treball. És un servei gratuït d’intermediació laboral que l’Ajuntament posa a disposició de les empreses perquè gestionen i publiquen les seues ofertes de treball per a facilitar la tasca de trobar candidats/tes.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martinez ha destacat que “amb aquest nou servei facilitem i posem a l’abast de la ciutadania una nova eina que en un context com l’actual.

La mesura té un cost zero ja que s’aprofiten les estructures d’atenció a l’emprenedor que té l’àrea de Desenvolupament Econòmic municipal, a través d’IDEA, que amplia d’aquesta manera la seua carta de serveis”.

El nou portal d’ocupació inclou, a més, una sèrie d’apartats amb informació actualitzada per a persones que estan en procés de buscar treball. Així, a banda de les últimes notícies en matèria d’ocupació, els usuaris podran trobar normativa, enllaços útils i consells que els poden ajudar en aspectes més concrets, per exemple, com afrontar una entrevista de feina o les diferents modalitats de contracte. També disposa d’un espai adreçats als emprenedors amb eines i informació útil a l’hora de posar en funcionament un negoci o impulsar-lo.

Es pot accedir al nou portal d’ocupació amb el següent enllaç: https://ideaalzira.portalemp.com/horario-y-localizacion.html

Portal ocupacio