L’Ajuntament d’Alzira aprova unes medides de foment per a la contractació en el xicotet comerç i l’hostaleria

 
  • Baix el títol “El comerç d’Alzira: crea il·lusió, crea ocupació”

La regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, ha elaborat i consensuat, junt amb el Consell Econòmic i Social, la creació d’un programa de mesures dirigit a fomentar la contractació de persones desocupades d’Alzira durant la campanya de Nadal i Rebaixes. Un programa titulat “El comerç d’Alzira: crea il·lusió, crea ocupació”.

L’objectiu del programa d’inserció laboral és fomentar la creació d’ocupació i afavorir la inserció laboral de les persones desocupades en estes dates, per mitjà de la concessió directa d’unes ajudes a tots aquells comerços i establiments d’hostaleria que participen en la contractació d’estes persones.

El regidor de l’àrea, José Luis Palacios, ha destacat: “Com ja va avançar l’alcaldessa d’Alzira la setmana passada, des de l’Ajuntament es destinaran 40.000 euros per a fomentar les contractacions en el xicotet comerç i en l’hostaleria per a esta època nadalenca, i també per a rebaixes. Creiem que és fonamental destinar este tipus d’ajudes per a fomentar les contractacions i donar suport als comerciants. Esta és una iniciativa més de les que estem desenrotllant des del Consistori, apostant pel foment d’ocupació”.

El programa consistix a concedir una ajuda econòmica per contractacions realitzades entre l’1 de novembre de 2014 i el 28 de febrer de 2015, la duració del qual no siga inferior a un o dos mesos, segons l’ajuda a què s’opte. Estes quanties consistiran en 250 euros per a contractacions d’un mes, i 500 euros per a contractacions de dos mesos. 

El pagament s’efectuarà per mitjà de l’entrega de la targeta electrònica “Targeta d’Alzira”, per l’import de l’ajuda concedida, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’Alzira adherits a este sistema de pagament.

La sol·licitud per a optar a estes ajudes, així com les bases, estan disponibles en www.idea-alzira.com, www.portaldelcomerciante.com/alzira, i també en les dependències municipals d’IDEA, en la ronda d’Algemesí, núm. 4, Alzira.