L’Ajuntament d’Alzira controlarà, amb càmeres de seguretat, el recinte del cementeri municipal

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’ha decidit ampliar la seguretat al Cementeri Municipal, davant els actes de vandalisme ocorreguts els últims mesos.

Huit són les càmeres que s’han d’instal•lar i estaran repartides al llarg del recinte, per tal de portar un control d’aquells llocs més susceptibles que afavorixen l’entrada de vàndals, segons informen des de l’empresa local, encarregada de la seguretat.

Alzira, igual que han fet en altres ajuntaments de la comarca, ha implantat esta mesura de seguretat per tal de vetllar per la seguretat i el manteniment de les seues instal•lacions i edificis públics, davant de les accions malintencionades, d’alguns pocs, però que perjudiquen la imatge tant de l’edifici com de la ciutat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que “esta mesura millorarà en moltes coses la seguretat dins i fora del recinte. Hem d’aclarir que les càmeres de seguretat s’han d’instal•lar, principalment, per salvaguardar el recinte, i evitar, tant com siga possible, els actes vandàlics. És clar que esta decisió suposa una important inversió econòmica, i és lamentable que en un recinte com és un cementeri tinguen lloc actes d’estes característiques.”

camera cementeri 2

camera cementeri 1