L’Ajuntament d’Alzira ha començat els treballs de repavimentació de voreres al carrer La Unió

Alzira, 5 de juliol de 2018 – Continuant amb els treballs de millora dels carrers de la ciutat, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, estan realitzant-se actuacions de repavimentació de voreres al carrer La Unió.

Les esmentades actuacions consisteixen en la demolició dels trams de voreres en mal estat o amb mala accessibilitat, que van del número 63 al 79, de la banda imparella del carrer i la posterior substitució amb paviment nou, així com també està previst finalitzar el treball amb la realització del gual de vianants que unix els carrers La Unió i o’Donell.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha visitat els treballs del carrer La Unió per comprovar l’evolució de les obres i assegura que, “La millora dels nostres carrers és una tasca amb la qual hem d’estar contínuament pendents. Fer la nostra ciutat més còmoda i accessible és un dels grans objectius d’este ajuntament, i Alzira va camí de ser una ciutat integral, oberta, moderna i que dona prioritat als vianants”.

unió