L’Ajuntament d’Alzira organitza, junt amb altres consistoris, el programa de formació per a jóvens 2015 “La Ribera en xarxa”

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Joventut, i junt amb els ajuntaments de Benifaió, Carcaixent i la Pobla Llarga, han organitzat un any més el programa de formació per a jóvens “la Ribera en xarxa”.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha destacat: “Sempre participem en este programa de formació dirigit a jóvens, i que s’organitza en conjunt per diferents ajuntaments perquè considerem que és important que arribe un nombre més gran d’activitats als nostres jóvens. Estes activitats formatives són molt interessants i espere que tinguen molt bona acollida, com la tenen cada any. Anime els jóvens alzirenys que s’informen respecte d’això i que s’inscriguen en aquelles activitats que consideren que poden ser complementàries per a la seua formació”. 

El primer dels cursos a realitzar és “Educador/a de menjador” que se celebrarà en el mes de maig, els dies 9, 16 i 23, en horari de 9 a 15 hores, a Benifaió. El preu és de 35 euros. El 30 de maig, també en esta localitat, es realitzarà un curs de manipulador d’aliments, de 10 a 14 hores, a un preu de 6 euros.

A Alzira, els dies 6, 13, 20 i 27 de juny, de 9:30 a 14 hores, es realitzarà el curs “Globoflèxia, malabars, màgia i papiroflèxia”. El preu és de 35 euros.

En la Pobla Llarga, els dies 17, 25 i 31 d’octubre, de 9 a 15 hores, es realitzarà un curs de risoteràpia, a un preu de 35 euros. A més, els dies 14, 21 i 28 de novembre, se’n farà un de “Dinamització de ludoteques”, de 9 a 15 hores, a un preu de 35 euros.

Finalment, els dies 12 i 19 de desembre, a Carcaixent, es realitzarà el curs “Expressió dramàtica i animació lectora”, de 9 a 15 i de 16 a 19 hores. El preu és de 35 euros.

Per a més informació o per a inscriure’s-hi, els jóvens alzirenys interessats poden fer-ho en el CIJ d’Alzira, ubicat en el carrer Escoles Pies, número 4 (Casa de la Cultura), o a través del telèfon 96 241 74 07 o de l’adreça electrònica joventut@alzira.es.