L’Ajuntament d’Alzira queda finalista en els premis CNIS 2015

L’Ajuntament d’Alzira ha quedat finalista en els premis del V Congrés Nacional d’Innovació i Servicis Públics, CNIS, que se celebra a Madrid la setmana que ve. Concretament, del premi “Projecte consolidat en Interoperabilitat” gràcies al projecte  “Contractació Pública Electrònica 360º”. 

Junt amb l’Ajuntament d’Alzira, hi ha dos finalistes en esta categoria; un projecte del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, i un altre del Ministeri de Justícia. 

La regidora de Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, ha manifestat: “Sempre és un honor i un orgull rebre reconeixements per algun dels projectes que hem posat en marxa, des de l’Ajuntament d’Alzira, relacionat amb la modernització de la nostra Administració, perquè estos tenen una repercussió en les arques municipals i en la ciutadania, ja que suposen un gran estalvi econòmic i de temps. En este cas, el projecte que ha quedat finalista és el de la contractació pública electrònica, que ja va ser premiat el mes de febrer passat per la Fundació Socinfo i la revista Sociedad de la Información; fet que ens enorgullix i que mostra que les coses s’estan fent bé”.

El V Congrés del CNIS 2015 se celebra els dies 20 i 21 d’abril a Madrid. El dia 21 es faran públic els projectes guanyadors de cada categoria. Hi ha un total de 15 categories de premis diferents i dos premis especials.

Recordem que, en la passada edició, l’Ajuntament d’Alzira ja va quedar finalista d’estos premis amb el projecte “Un exemple efectiu del compliment integral i integrat dels esquemes nacionals com a pilars de l’Administració electrònica”.