L’alcalde d’Alzira visita els treballs de senyalització dels canvis de circulació

Alzira, 20 de març 2017. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, acompanyat per la regidora de seguretat, Sara Garés, visiten els treballs de canvi de senyalització al centre de la ciutat. S’han apropat a la zona per tal de comprovar el correcte funcionament de les tasques on, al llarg del dia de hui, han estat treballant dos equips municipals per tal de poder obrir al trànsit demà. 
 
Les actuacions de senyalització suposen també un canvi a la línia d’autobús municipal pel trasllat de la parada de Plaça Major 13 situada a l’eixida del carrer Hort dels Frares, al carrer Sants Patrons 19, front als Casalicis en direcció a plaça del Regne. Aquesta nova parada ja està en funcionament des de hui. 
 
Al llarg de la pròxima setmana es farà un seguiment d’incidències que puguen derivar-se d’este canvi i es treballarà conjuntament amb la policia per a vetlar per a mantindre la seguretat vial i resoldre possibles dubtes i indicacions.
 
L’Ajuntament ha posat a la disposició dels ciutadans un plànol que detalla tots els canvis que s’han portat al que es podrà accedir a través de la web municipal www.alzira.es.
 
Els principals canvis que s’han efectuat són:
 
-Carrer Piletes, Nostra Senyora de Luján i adjacents canvi de sentit.
-Carrer Correus, des de l’avinguda Sants Patrons, canvi de sentit només direcció única a carrer Xúquer. 
-Carrer Hort dels Frares trànsit restringit a veïns i serveis especials.
-Carrer Benito Pérez Galdós ampliació de les voreres.
-Carrer Reis Catòlics ampliació espai de càrrega i descàrrega.
 
L’alcalde, Diego Gómez, prega als ciutadans que s’extremen les precaucions per tal d’evitar accidents.
 
Carrer Piletes fullet pla arbratge