La 8a edició de la Marató de Donació de Sang bat rècord amb 218 donacions

Alzira es mostra una vegada més solidària a l’hora de donar sang, enguany 218 persones s’han acostat fins al Cercle Alzireny-La Gallera per a donar sang, batent així un nou rècord de participació en esta marató. A més cal destacar que s’han aconseguit set nous donants que per primera vegada han participat per ajudar a salvar vides.

Cal recordar que la regidoria de Sanitat col·labora amb la Donació de Sang que organitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana junt amb la Gallera Jove. A més les persones que van donar reberen un detall per la seua implicació i participació.

Recordar, per a un futur, que totes aquelles persones que es vulguen sumar i donar sang cal tenir en compte que els requisits per a poder fer-ho són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha destacat que “Alzira és una ciutat solidària i així ho demostra cada vegada que es realitza una donació de sang. Però ben cert és que amb estes maratons la gent està més conscienciada i sempre se suma a esta iniciativa solidària. A més vull agrair el treball del Cercle Jove per apostar per estes donacions de sang on es regala vida a tota eixa gent que tant ho necessita”.