La Mostra de Treball 2018 compta amb l’Escola de Teatre Tarumba Jove

Alzira, 06 de juliol de 2018. – L’Escola de teatre Tarumba Jove complix dos anys i amb dos motius de celebració, ja que el seu primer espectacle, Estem fins als…!! ha guanyat enguany la fase autonòmica dels Premis Buero de Teatre Jove i un dels seus membres, Jorge Sanchis, el Premi Nacional del Jurat a la seua interpretació en l’obra. Igualment, també cal celebrar la   mostra del treball desenrotllat durant el curs 2018.

Per això, l’Escola de Teatre Tarumba Jove els convida el proper dimecres 11 de juliol a les 20 h a la Casa de la Cultura d’Alzira, a la Mostra del Treball 2018.

Una mostra on es presentaran set històries, entre les quals es troben tres que pertanyen a ¡Cómo mola!, una obra del director de l’escola, José Antonio Martínez, que ja han representat diverses promocions d’actors de l’IES Rei En Jaume i que s’estrenarà al novembre. La resta d’històries, junt amb aquestes tres, engloben un espectacle on es pretén que es veja reflexat el treball desenvolupat al llarg d’aquest curs.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, valora la trajectòria de la companyia de teatre: “És gratificant comprovar que, amb tan sols dos anys, l’Escola de Teatre Tarumba Jove haja aconseguit tants mèrits i la recompensa a l’esforç realitzat. Sens dubte, hem de felicitar-los i com no, animar-los a continuar treballant amb la línia que porten, que de segur els farà aplegar lluny. Aprofite també per a convidar a tots i totes a la Mostra de Treball del dia 11 de juliol a la Casa de la Cultura”.

tarumba