La Murta acull una activitat emmarcada dins del Workshop Internacional

Este dissabte, va tindre lloc en la Murta la V edició del Workshop Internacional “Construcció de la memòria”, organitzat per la Universitat Politècnica de València, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, el Màster Oficial en Conservació del Patrimoni Arquitectònic i l’Acadèmia Adrianea Architectura Archeologia, i que ha comptat amb la col·laboració del MUMA i de l’Ajuntament d’Alzira.

Al voltant de 65 alumnes i professors van realitzar una sessió de treball en el monestir de la Murta,  guiats per l’arquitecta restauradora, Marina Sender, i l’arqueòleg municipal, Agustín Ferrer, per a mostrar les intervencions arqueològiques i de consolidació que s’han dut a terme en distintes campanyes amb l’objecte d’estudiar les restes del cenobi i conservar-les. En este taller, els alumnes, en equips mixtos de cinc o sis persones espanyoles i italianes, van intercanviar idees i coneixements a fi de plantejar propostes d’actuació.

L’activitat forma part de l’assignatura “Taller de conservació i intervenció” del Màster Universitari en Conservació del Patrimoni Arquitectònic de la Universitat Politècnica de València. Després de la visita, van viatjar a la ciutat de Cartagena, on es  va realitzar  una altra sessió de treball. 

 P1140328