La Policia Local d’Alzira deté 3 homes que intentaven robar al municipi

En els últims dies la Policia Local d’Alzira ha portat a terme la detenció de 3 homes com a presumptes autors de robatoris amb força en diversos immobles de la ciutat.
En el primer dels casos, els agents van actuar  la passada nit del dimarts al dimecres, quan dos homes de nacionalitat romanesa i marroquina respectivament van ser descoberts en actitud sospitosa. Després d’un avís veïnal al carrer Barri Santa Caterina, les patrulles els van localitzar en els voltants de la casa assaltada i els van confiscar eines pròpies per a violentar portes. Es va comprovar que l’entrada havia estat forçada, encara que la casa no estava habitada.
L’altre cas implicava un home de nacionalitat espanyola, que va ser detingut el matí del diumenge 15 al carrer Verge de la Murta. Després de l’avís d’un agent franc de servei.  Immediatament es van personar les patrulles que van sorprendre el lladre a l’interior de la casa fent apilament de material. En diligències posteriors, els agents van comprovar que té nombrosos antecedents per robatori.
De nou cal destacar les actuacions de la policia local per tal de materialitzar les detencions, a més des de la regidoria de seguretat s’ha volgut traslladar l’agraïment tant a la ciutadania com a l’agent que estava fora de servei, que van alertar dels fets, ja que gràcies a la seua intervenció, la Policia Local va poder evitar els robatoris.