La Regidoria de Gestió Urbanística adequa 10 hidrants d’aigua de la urbanització d’El Racó

31.07.2017_ L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha pres les mesures necessàries per a adequar els hidrants i que siguen compatibles amb el material actual dels bombers, en cas d’incendi o actuació pertinent, en tota la urbanització d’El Racó.
 
Les mesures d’adaptació han consistit en ficar un “Racort tipus Barcelona”, de 70, per tal que en cas d’incendi forestal, es puga abastir d’aigua directament des de la urbanització, sense cap impediment, per part de l’equip de bombers, Protecció Civil o Voluntariat Contra Incendis Forestals (VACIF).
 
El regidor de l’àrea, Fernando Pascual ha visitat la urbanització, acompanyat pels tècnics encarregats, per supervisar els treballs d’adequació i ha destacat que “feia molt de temps que s’havien d’haver pres estes mesures necessàries per a que tot estiguera correcte en El Racó, davant el risc d’incendis que patim des de fa alguns anys degut a les fortes temperatures. 
Amb aquesta actuació als 10 hidrants, repartits per la urbanització, s’ha solucionat una deficiència important, facilitant la llavor dels operatius dels bombers”.
 
Aprofitant l’acció de hui, s’ha arreglat un dels hidrants que estava fora de servei per desperfectes, des de fa alguns anys.
També s’ha confeccionat un plànol amb la ubicació de tots els hidrants, que servirà d’informació útil i clara per a totes les forces d’extinció d’incendis.
 
IMG-20170728-WA0015 IMG-20170728-WA0016 hridrantes raco.page1