La Regidoria de Serveis Urbans i ACTÚA adornen amb plantes de temporada les zones enjardinades d’Alzira per a estes festes falleres

La Regidoria de Serveis Urbans junt amb ACTÚA, l’empresa concessionària del manteniment dels parcs i jardins, estan procedint a la plantació de diverses varietats de plantes amb flor de temporada per a tindre en condicions les zones enjardinades estes festes falleres.

“La nostra ciutat és un important nucli d’atracció de visitants estes festes i hem de donar una imatge positiva, per això volem oferir la nostra millor cara, i això passa per mantindre endreçades i netes totes les zones on les plantes disposen d’un espai per a créixer, adonar i donar un imatge de ciutat moderna, capdavantera i cuidada”, ha assenyalat Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans.

Les zones verdes i amb plante en una ciutat contribueixen, a més, a reduir notablement la contaminació, produeixen oxigen, afavoreixen les reunions a l’aire lliure, fomenten la desconnexió, el vincle amb la naturalesa i permeten que les persones reduïsquen la seua ansietat i estrés. Per tot això, mereixen ser cuidades amb especial atenció.

“De totes i tots depén oferir la millor imatge d’Alzira, i és per eixa raó que hem de tindre cura amb les plantes i  valorar l’esforç que es realitza per oferir una imatge digna a qui ens visite estes festes, així com al conjunt del veïnat de la nostra ciutat”.

Amb està nova plantació es potencien els espais verds urbans, amb una gestió sostenible, on l’educació ambiental està present, així com la conscienciació ciutadana en el seu entorn.en molts carrers”.