L’Ajuntament d’Alzira presenta un procés participatiu per a elaborar el seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El pròxim dijous 30 de març es presentarà al Consell de Medi Ambient el Pla de Mobilitat Urbana sostenible. Una diagnosi de la mobilitat d’Alzira que ha realitzat una empresa especialitzada i que es completa amb una enquesta oberta a la ciutadania sobre mobilitat.

L’enquesta de participació està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament fins al dia 31 de març. D’esta manera l’Ajuntament inicia el procés de participació ciutadana per conèixer els problemes i necessitats de la ciutadania. A l’enquesta, el veïnat respon preguntes sobre el transport públic, els seus desplaçaments, el tipus de vehicle que utilitza i els problemes que troba en la xarxa viària, en les voreres i en la xarxa de carrils bici.

Es tracta d’una important aportació per a completar la diagnosi i conèixer les inquietuds de la ciutadania, ha explicat Pep Carreres, regidor de medi ambient. “Encetem este estudi necessari per a coneixer les reclamacions de la ciutadania i les qüestions que preocupen als alzirenys i alzirenyes en matèria de mobilitat. Tots els ciutadans que vullguen donar la seua opinió poden emplenar l’enquesta. Animem a la participació per a poder obtindre una resposta adaptada a la realitat, que continga les seues preocupacions i necessitats”

El procés s’inicia hui amb la presentació d’esta enquesta i es complementarà amb esta jornada tècnica, el dijous 30 de març oberta a tota la ciutadania i al consell de medi ambient, on es presentaran les principals conclusions.

Fes l’enquesta ací https://forms.gle/m9qRs44FNHaBvojq7