Les festes d’Alzira presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector

Fitur 2017 va ser, per als representants d’Alzira, una edició de les més productives dels últims anys, amb reunions de treball, exhibicions i entrevistes amb diferents publicacions relacionades amb el turisme, on es presentaven els atractius festius i turístics de la nostra ciutat. 
 
Sens dubte, les protagonistes de FITUR 2017 foren les Falles, per la declaració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, i així ho va reflectir TURIFESTA a la seua revista dedicada a la Fira del Turisme a les seues pàgines interiors, la història de la nostra ciutat i la nostra festa Josefina.
 
Hui en eixa publicació es troba el reportatge que parla que la nostra ciutat està present als avions d’Iberia, a Bilbao, al Guggenheim, cami de Londres al Airbus A320 i als quioscos dels aeroports.
 
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, diu que “està molt més que satisfeta de les gestions, el treball i la representació de la passada edició a FITUR. És reconfortant arreplegar els fruits d’una faena ben feta i esperem que la sembra dóne per a més alegries”.
 
Alzira, 27 de març de 2017
 
IMG 1514 IMG 1517 IMG 1455