El Consell agrari dona comptes de les tasques de neteja de camps abandonats

En la reunió celebrada ahir es van abordar diverses problemàtiques i peticions agrícoles El Consell Agrari es va reunir ahir per a tractar diversos punts de l'ordre del dia. Entre altres, es va informar els membres sobre les actuacions realitzades des de l'última trobada, destacant els avanços en la neteja de camps abandonats. Els tècnics de l'àrea d'agricultura van detallar les execucions realitzades en el marc del pla de neteja ...Leer noticia »

Els municipis de la Ribera s’uneixen per a demanar a la conselleria solucions per a combatre la mosca blanca i la negreta

solució plagues
 Els municipis de la comarca de manera conjunta han presentat un escrit a la OCAPA (Oficina comarcal d’Agricultura, Pesca i Alimentació) per a abordar la problemàtica existent al voltant de la plaga de mosca blanca i negreta en la Ribera. S’ha celebrat una reunió entre representants dels diferents municipis: Enrique Montalvá regidor d’agricultura d’Alzira, Toño Carratalá i Carlos Javier Pi, alcalde i  tercer tinent d'alcalde d’Alberic, Amparo Giner, alcaldessa de ...Leer noticia »

Alzira se suma a la condemna per l’assassinat masclista

minut de silenci
Alzira se suma a la condemna contra l'últim assassinat masclista ocorregut a Villena el passat divendres La regidora d'Igualtat, Amèlia Blanquer, ha estat l'encarregada de dirigir unes paraules de rebuig "Volem expressar, el mes profund rebuig i condemna davant estos actes atroços. La violència de gènere es una lacra social que ens afecta a tots com a comunitat. És deure de la nostra societat implicar-nos per a acabar amb qualsevol ...Leer noticia »

Finalitzen les obres en la redona del carrer Entre Naranjos d’Alzira per a descongestionar la carretera d’Albalat

Redona Entre Naranjos
Alzira canvia el sentit de circulació del Carrer Entre Naranjos en el tram que va des de la redona fins a l’Avinguda dels Esports per a facilitar l’eixida de l’àrea comercial i industrial per aquest carrer. Hui s'ha celebrat una reunió per a presentar a les empreses de la zona esta alternativa al trànsit, que busca de descongestionar la carretera d'Albalat, amb un canvi en el sentit de circulació d’un ...Leer noticia »

Torna a Alzira el concurs de talent Cantes o balles?

Alzira tornarà a gaudir d’una nova edició de Cantes o balles?. La Regidoria de Joventut, junt amb el Consell de la Joventut, ha posat en marxa una nova edició d’este concurs exitós que celebrà l’última edició l’any 2018. Cal recordar que es tracta d’un concurs de talent on els jóvens poden demostrar les seues habilitats i passar per l’opinió d’un jurat professional per a aconseguir ser el guanyador o guanyadora. ...Leer noticia »

Alzira forma els propietaris de les vivendes ubicades en sòl forestal en l’adopció de mesures de prevenció d’incendis

prevencio_incendis
Més de cent persones participen en la segona reunió Els propietaris han de proporcionar faixes perimetrals protectores L’Ajuntament estudiarà les actuacions subsidiàries per tal de posar en marxa les mesures legals Esta setmana ha tingut lloc la segona reunió informativa en matèria de prevenció d’incendis de l’Ajuntament d’Alzira, a la qual van assistir més d’un centenar de persones, amb l’objectiu de conéixer l’actual marc legal i les mesures d’autoprotecció necessàries ...Leer noticia »

La consellera de Medi Ambient destaca que la planta de reciclatge d’envasos d’Alzira augmenta la seua capacitat en un 266% després d’invertir la Generalitat 5 milions

Salomé Pradas, consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, va acudir ahir junt a l'alcalde d'Alzira, Alfons Domínguez, el regidor d'Agricultura Enrique Montalvá i directius de la planta de VAERSA i d’ECOEMBES. a la visita a la planta de classificació d'envasos lleugers  de VAERSA en Alzira, una de les més modernes i avançades en tecnologia de la Comunitat Valenciana.  Pradas assegura que la Comunitat Valenciana “liderarà les polítiques de ...Leer noticia »

Alzira homenatja tretze docents que enguany s’acomiaden de les aules

professors alzira
L’Ajuntament d’Alzira va retre homenatge ahir de vesprada a les docents i els docents dels centres educatius de la ciutat que posen punt final a la seua trajectòria professional. L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, la regidora d’Educació, Virtuts Piera, membres de la corporació municipal, així com companys i familiars dels homenatjats, no es van voler perdre el reconeixement a una vida dedicada a l’ensenyament i van omplir el saló de plens ...Leer noticia »

Alzira, primera prova de la nova Summer Cycling Challenge

Esta competició ciclista la formen nou proves per diversos municipis de València i Castelló. S’espera la participació d’un centenar de ciclistes en les diverses categories. Alzira inaugura dissabte que ve la  SUMMER CYCLING CHALLENGE, una challenge formada per 9 proves en modalitat de circuit per punts, distribuït en els mesos de juliol i agost recorrerà diversos municipis de València i Castelló. Els participants podran apuntar-se al circuit complet per a ...Leer noticia »

52 treballadors s’incorporen a fer manteniment  agrícola i mediambiental a Alzira

52 treballadors agraris del SEPE Agrícola s’incorporen hui a les tasques de neteja i desbrossament de camins i barrancs i zones de valor mediambiental del terme d’Alzira durant els pròxims tres mesos. L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez; el regidor d’agricultura, Enrique Montalvá i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Gemma Alós, han donat la benvinguda este matí a un total de 43 peons, 8 capatassos i 1 encarregat. A partir de les ...Leer noticia »