Alzira rebrà vora 30.000 euros per a l’adequació del panteó en memòria dels afusellats

La vicepresidenta primera i diputada de Memòria Democràtica, Natàlia Enguix, ha mantingut una trobada amb l'alcalde d'Alzira. Alfons Domínguez, i amb el regidor de Patrimoni Històric, Xavier Pérez, per a analitzar els treballs que es duran a terme en el memorial La Diputació de València ha arribat a un acord amb l'Ajuntament d'Alzira per a la subvenció de les obres de rehabilitació del panteó de la ciutat de la Ribera ...Leer noticia »

Ja es pot visitar al MUMA el projecte Prometheus, que inclou la Ruta de Jaume I

Hui s’ha presentat al Museu municipal d’Alzira el projecte Prometheus, que es podrà visitar fins a l’1 de setembre, un projecte que pretén promoure el coneixement dels itineraris culturals europeus. Un dels itineraris ha sigut la Ruta de Jaume I que s’ha posat en valor a través d’este treball que ha registrat els llocs i monuments en l’actualitat i els ha digitalitzat.   Luis Palmero Iglesias, professor responsable del projecte UPV ...Leer noticia »

L’Ajuntament d’Alzira aprova un pla d’inspecció i control tributari per a previndre el frau fiscal i les irregularitats en matèria tributària

El pla, aprovat per la regidoria d’hisenda, compren les estratègies i objectius generals de les actuacions inspectores, i  pretén millorar l’eficiència de l’organització en la prevenció i correcció d’irregularitats en matèria tributària. El pla té com a objectius la justícia tributària, l’eficiència, i la millora en la gestió de tributs, així com el seu paper didàctic per al compliment voluntari dels deures fiscals i l’impacte positiu en la recaptació. D’esta ...Leer noticia »

Alzira utilitza drons per a fer un estudi del clavegueram

Des de la regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques DE L’Ajuntament d’Alzira, s’ha realitzat una inspecció de la xarxa de clavegueram aplicant una prova pilot de noves tecnologies basada en l’ús d’un dron autoguiat. En col·laboració amb Aigües de València, s’ha fet esta prova pilot per tal de verificar l’estat de les canonades. En el cas concret d’esta prova pilot, es tracta d’una tasca preventiva destinada a verificar l’estat d’una canonada ...Leer noticia »

Els usuaris dels centres de convivència alzirenys participen als tallers de Tai chi i Txi-KÜNG

tallers majors
Un any més els Centres de Convivència Municipals (CCM) per a Persones Majors, ofereixen als usuaris tallers durant els mesos d’estiu basats en el foment de l’activitat física i les actuacions cognitives per a treballar la memòria. Els centres de convivència són centres de barri que treballen a través de diverses línies d’acció per a exercitar l’envelliment actiu. És per això, que també als mesos d'estiu es treballen ambdues branques. ...Leer noticia »

El Consell agrari dona comptes de les tasques de neteja de camps abandonats

En la reunió celebrada ahir es van abordar diverses problemàtiques i peticions agrícoles El Consell Agrari es va reunir ahir per a tractar diversos punts de l'ordre del dia. Entre altres, es va informar els membres sobre les actuacions realitzades des de l'última trobada, destacant els avanços en la neteja de camps abandonats. Els tècnics de l'àrea d'agricultura van detallar les execucions realitzades en el marc del pla de neteja ...Leer noticia »

Els municipis de la Ribera s’uneixen per a demanar a la conselleria solucions per a combatre la mosca blanca i la negreta

solució plagues
 Els municipis de la comarca de manera conjunta han presentat un escrit a la OCAPA (Oficina comarcal d’Agricultura, Pesca i Alimentació) per a abordar la problemàtica existent al voltant de la plaga de mosca blanca i negreta en la Ribera. S’ha celebrat una reunió entre representants dels diferents municipis: Enrique Montalvá regidor d’agricultura d’Alzira, Toño Carratalá i Carlos Javier Pi, alcalde i  tercer tinent d'alcalde d’Alberic, Amparo Giner, alcaldessa de ...Leer noticia »

Alzira se suma a la condemna per l’assassinat masclista

minut de silenci
Alzira se suma a la condemna contra l'últim assassinat masclista ocorregut a Villena el passat divendres La regidora d'Igualtat, Amèlia Blanquer, ha estat l'encarregada de dirigir unes paraules de rebuig "Volem expressar, el mes profund rebuig i condemna davant estos actes atroços. La violència de gènere es una lacra social que ens afecta a tots com a comunitat. És deure de la nostra societat implicar-nos per a acabar amb qualsevol ...Leer noticia »

Finalitzen les obres en la redona del carrer Entre Naranjos d’Alzira per a descongestionar la carretera d’Albalat

Redona Entre Naranjos
Alzira canvia el sentit de circulació del Carrer Entre Naranjos en el tram que va des de la redona fins a l’Avinguda dels Esports per a facilitar l’eixida de l’àrea comercial i industrial per aquest carrer. Hui s'ha celebrat una reunió per a presentar a les empreses de la zona esta alternativa al trànsit, que busca de descongestionar la carretera d'Albalat, amb un canvi en el sentit de circulació d’un ...Leer noticia »

Torna a Alzira el concurs de talent Cantes o balles?

Alzira tornarà a gaudir d’una nova edició de Cantes o balles?. La Regidoria de Joventut, junt amb el Consell de la Joventut, ha posat en marxa una nova edició d’este concurs exitós que celebrà l’última edició l’any 2018. Cal recordar que es tracta d’un concurs de talent on els jóvens poden demostrar les seues habilitats i passar per l’opinió d’un jurat professional per a aconseguir ser el guanyador o guanyadora. ...Leer noticia »