Per Nadal, arriben de nou els Bons de Comerç d’Alzira

  • 1200 bons que suposen una injecció econòmica de 120.000 euros, per als negocis de la ciutat
  • Demana cita per a adquirir el teu bo a partir del 15 de novembre

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Comerç, presenta una nova edició dels ja coneguts bons de comerç, 1200 bons per valor de 100€  que es podran comprar a partir del dilluns 27 de novembre i que injectarà 120.000 € en l’economia local.


El departament de Comerç, a través d’IDEA, inicia la que serà la sisena edició de la campanya per incentivar el consum en el comerç local de cara a Nadal. Com ja es va fer l’any passat, esta serà la segona emissió dins del mateix exercici, i que ha suposat fins ara una inversió directa en el teixit econòmic d’Alzira de 815.000 € i la venda de 7315 bons.

Com en les passades edicions, els bons s’adquireixen  en les instal·lacions del servei municipal d’IDEA, sempre amb cita prèvia, que s’ha de reservar obligatòriament a través de l’agenda que estarà habilitada a partir del dimecres 15 de novembre en el web https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio.

Com ha explicat la regidora responsable, Gemma Alós, “Amb esta edició, freguem el milió d’euros posat en circulació per al comerç local per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat que veu reforçades les compres. Esperem que esta nova campanya de bons tinga, una vegada més,  l’èxit i la bona acollida de les anteriors i reforce les compres de cara a les festes de Nadal. Com sempre, l’objectiu del departament de Comerç és aconseguir que la gent descobrisca, la gran quantitat d’opcions que hi ha a Alzira, i que en esta època més fluixa, els negocis puguen revitalitzar les seues vendes”.

A partir del dilluns 27 de novembre es podrà comprar un màxim d’un bo per persona, fins esgotar els 1200 que es posaran a la venda. Cal recordar que els bons de comerç d’Alzira són targetes electròniques per valor de 100 € que el ciutadà adquirix per 60 €, on l’Ajuntament d’Alzira subvenciona la resta dels 40 €. Es podran utilitzar en compres en comerços, serveis i establiments d’hostaleria, tots ells adherits a la Targeta d’Alzira i sistema instaurat des de 2012 per tal de reinvertir els programes i recursos municipals en l’economia local.

Com qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2023.  

Més info: https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio

.”Compra local tot l’any i més ara que arriba Nadal”

A més des de la regidoria s’han preparat altres actuacions de cara al Nadal per a fomentar la compra local, més encara ara que arriba el Nadal.

  • El comerç d’Alzira et porta a la fira:
    • Es repartiran les 4000 entrades els dies  22 i 23 de desembre en els 5 estands habilitats, en horari de 18 a 20 hores. Serà una única entrada per persona per import mínim de 15€ de compres realitzades del 18 al 23 de desembre.
  • Concurs d’Escaparatisme:
    • Torna el tradicional concurs d’escaparatisme, que en la seua 23 edició, és el concurs més antic dels que es realitzen a IDEA.
  • Ruta Betlems
  • Alzira 12 mesos 12 comerços edició 2024, de cara a l’elecció de comerços per al proper any