S’ha inaugurat el nou tatami per a practicar judo

Alzira, 13 de setembre de 2018.- El passat 11 de setembre va tindre lloc la inauguració oficial del nou tatami de judo en el pavelló Fontana Mogort.

S’ha dut a terme una rehabilitació completa de la sala, amb una inversió aproximada de 10.000 €. S’ha actuat amb l’habilitació de nous accessos per als usuaris, amb la instal•lació de la nova il•luminació, amb una pintada general i panellat complet de la sala i amb la impermeabilització del sòl. Pel que fa al tatami, s’ha ampliat la seua superfície i s’ha instal•lat material oficial homologat per a la pràctica del judo.

Amb esta actuació dotem la ciutat d’Alzira i el Club de Judo d’una magnífica instal•lació esportiva per a desenvolupar les seues classes de formació i les seues competicions. La nova sala és molt més aprofitable, està molt millor equipada i oferix moltes possibilitats de funcionament per al millor gaudi de tots els usuaris.

La regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, ha destacat que “des del departament d’Esports seguim duent a terme actuacions que promocionen la pràctica de l’esport en les seues diverses disciplines. Unes instal•lacions esportives òptimes són la pedra angular perquè l’activitat física i l’esport siguen un pivot fonamental per a consolidar bons hàbits de vida entre els nostres xiquets, joves i adults”.

Nou tatami judo Nou tatami judo 2