7000 usuaris disfruten de la piscina municipal durant el mes de març

Les activitats d’aigua de la piscina concentren durant un mes mil usuaris/es El complexe esportiu de la Piscina Coberta Municipal d’Alzira ha donat servei el passat mes de març a més de 7.000 usuaris. Una vegada més, s’incrementa l’ús d’esta instal·lació esportiva que a banda de les activitats d’aigua i el balneari oferix un gran gamma d’activitats en sec, a més del gimnàs i les pistes de pàdel. Totes les ...Llegir »

La Piscina Municipal ofereix accés gratuït als membres d’AFARADEM i a les persones del Centre d’Acollida “Sants Patrons” d’Alzira

Serveis socials facilitarà el llistat de persones que es poden acollir a esta mesura a la Piscina Municipal. Alzira, 12 de juliol de 2022.- Dos entitats integradores del municipi d’Alzira tindran passe especial este estiu a la piscina descoberta a la fi que puguen dur a terme activitats d’oci i temps lliure. Es tracta de les persones del club de convivència terapèutica per a malalts mentals (AFARADEM) i els xiquets ...Llegir »

Més de 8.000 persones utilitzen les instal·lacions de la piscina coberta al mes de setembre

Piscina_Alzira
Un total de 8.117 usuaris practiquen activitat física a les instal·lacions de la piscina municipal coberta. Tant la pròpia piscina com el gimnàs concentren la major part d'esportistes. Entre les activitats que es realitzen es troben les dirigides, com són els cursets de natació, la natació escolar, climateri, fibromiàlgia, cursos multiús i cursos de pàdel; a més de les persones abonades que fan un ús individual d'esta infraestructura esportiva. Les ...Llegir »