Campanya de sucre

La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira ha portat a terme una campanya de promoció del valencià adreçada a tots els bars i restaurants del nostre municipi, així com a les Falles i Confraries de Setmana Santa.

13
14
15

  

Es tracta d’una campanya de repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il•lustres valencians.

16

Esperem que esta campanya haja servit per a visualitzar més el valencià en un sector tan important per a la seua normalització com el comercial, al qual pertany l’hostaleria.

17
18

La idea ha sigut que s’adheriren el major nombre d’establiments possible, per tant tot aquell bar o restaurant que ha volgut participar ha vingut al Serval (Servei de Promoció i Ús del Valencià), (C/Sant Roc s/n, 2a planta) 96 245 92 50 ext. 317 i 318 o ha enviat un correu a serval@alzira.es i li hem entregat les caixes de sucre corresponents fins a esgotar existències.

19
20

 

Finalment foren un total de 200 establiments els que hi participaren.

Recentment l’Ajuntament d’Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en el sector del comerç, com el repartiment de bosses de tela amb el lema de “Bon Nadal” i vocabulari nadalenc adreçades a forns, pastisseries, fruiteries i verduleries.