Campanya encés/a per tu 2019

Cartell Falles2019 50x70

Alzira, 11 de marzo de 2019.- Després de l’èxit de la primera edició, la Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira reprén la campanya de promoció del valencià adreçada a les falles.

La campanya, com l’any passat, té com a nom “Encesa per tu, encés per tu”, i es basarà en un photocall instal•lat entre les 13 i les 14.30 hores els dies 16, 17 i 18 de març al carrer Costa cantó amb l’av. Sants Patrons. Tota la gent que s’acoste al photocall podrà fer-se fotos amb amb lemes com “No s’és res si no s’és poble”, “Declarat ninot indultat”, “Encesa per tu”, “Encés per tu”, “Senyora pirotècnica, pot començar la mascletà”, entre altres. A més, es repartiran xapes i imants obribotelles amb els lemes “Estic on falles”, “Jo vaig a la despertà”, “M’han donat carabassa” o “Fem foc o fugim” entre els assistents a les mascletaes dels tres dies.

Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Promoció del Valencià, assenyala que amb esta campanya l’Ajuntament d’Alzira aposta per “visualitzar més el valencià en un sector tan important per a la seua normalització com el festiu, en especial les falles, de gran implantació social, i un dels àmbits on es manté molt viu”.

Recentment l’Ajuntament d’Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en sectors com el del comerç, com el repartiment de bosses de tela amb el lema de “Bon Nadal” i vocabulari nadalenc adreçades a forns, pastisseries, fruiteries i verduleries.