Arriben els voluntaris de l’ERASMUS + als centres educatius d’Alzira coordinats per IDEA

Alzira, 12 d’abril del 2017. Aquest matí l’Ajuntament d’Alzira ha donat la benvinguda, en les instal·lacions d’IDEA, als voluntaris de Turquia becats per l’Agència Nacional Turca i la UE. Aquesta acció s’insereix en el programa Erasmus + del Servei de Voluntariat Europeu amb l’objectiu de fomentar la cooperació europea en el marc de la joventut. 
 
Els voluntaris realitzaran les seues activitats als centres escolars CEIP Federico García Sanchiz i CEIP Tirant Lo Blanc on tindran l’oportunitat de contribuir al treball diari d’organitzacions que s’ocupen dels programes d’educació no formal, les TIC i l’alfabetització mediàtica, la implicació civil, la informació i les polítiques de la joventut, etc. Les activitats que duran a terme són les de suport als centres tant en activitats administratives, extraescolars com de foment d’idiomes estrangers. 
 
Ivan Martínez, Regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “l’objectiu d’aquests programes de voluntariat europeu és promoure la cooperació i la mobilitat per a crear noves oportunitats per als joves. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’han fet totes les gestions per a poder oferir aquests serveis als nostres centres d’ensenyament. Aquests programes són finançats per fons europeus i s’està realitzant un important esforç des d’IDEA per a trobar nous recursos de finançament”.
 
IMG 2875