El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana atorga una subvenció a Alzira de 822.438,07 € per al Fontana Mongort

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha concedit al nostre ajuntament 822.438,07 euros, dels fons europeus de recuperació a les entitats locals per a la rehabilitació del Pavelló Municipal Fontana Mogort, la qual cosa implica que aquesta ajuda beneficiarà directament als ciutadans.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, considera que “Aquesta subvenció té especial rellevància perquè el nostre ajuntament que està dins de la resolució dels municipis de menys de 50.000 habitants, i Alzira està entre els 30 projectes d’esports”. L’edil ha afegit: “Des de l’ajuntament d’Alzira, hem de sentir-nos satisfets perquè el departament d’Urbanisme i l’àrea que estudia les subvencions Next Generation EU, han aconseguit una ajuda important per al poliesportiu Fontana Mongort”.

Des del departament d’Esports, es vol significar la importància d’aquesta ajuda europea per al conjunt de clubs i esportistes que utilitzen aquest poliesportiu. A més cal destacar que aquesta convocatòria d’ajudes s’ha celebrat en concurrència competitiva, la qual cosa implica que han sigut seleccionats els projectes que major puntuació han aconseguit segons la seua qualitat, solidesa, enfocament integral, innovació, oportunitat i governança.