Ja s’han venut 450 entrades per al concert de Raphael el pròxim 4 de febrer

Dins de la programació cultural de l’Ajuntament d’Alzira per al primer trimestre de 2015, hi ha programat un concert de Raphael per al dimecres, 4 de febrer, a les 20 hores, en el Gran Teatre. D’este concert ja s’han venut 450 entrades, més de la mitat de l’aforament disponible.

Raphael oferirà este concert dins del seu gira “De amor&desamor”. El cantant torna a l’estudi després de l’èxit del seu recent àlbum, Mi gran noche, i grava novament part del seu immens historial discogràfic, encara que amb una xicoteta diferència: si en l’anterior donava protagonisme a les cançons que en el seu moment van ser eclipsades pels seus grans èxits, en este cas s’atrevix amb algunes cançons considerades per l’artista com les seues joies de la corona.

Els interessats a vore Raphael en concert que encara no tinguen les seues entrades les poden comprar en la taquilla del Gran Teatre, els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores, i a través d’Instanticket, per telèfon al 902444300 o la  pàgina web www.instanticket.com. El preu d’estes és de 38 euros per a llotges i files de l’1 a la 12; a 32 euros de les files 13 a la 23; a 25 euros en el primer pis i a 20 euros en els laterals.