L’Ajuntament d’Alzira firma un conveni amb l’associació de constructors per a eliminar les barreres arquitectòniques de la ciutat

L’Ajuntament d’Alzira firma un conveni amb l’associació de constructors per a eliminar les barreres arquitectòniques de la ciutat

L’Ajuntament d’Alzira ha firmat este matí un conveni amb l’Associació de Constructors, a través del qual cinc empreses alzirenyes realitzaran unes actuacions en diverses zones de la ciutat per a eliminar les barreres arquitectòniques.

Amb este projecte que impulsa l’Ajuntament d’Alzira es millorarà l’accessibilitat urbana de carrers com Bailén i Lepanto, Prior Morera i Gabriela Mistral, Gandia, Clara Campoamor, la plaça de la Societat Musical, la plaça Major i altres llocs de la ciutat. A més, també es realitzarà una vorera en les zones pròximes al col•legi Gloria Fuertes.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha manifestat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira hem volgut donar una oportunitat a estes empreses alzirenyes, que estan passant per un mal moment, perquè realitzen estes actuacions i d’esta manera, complim una de les nostres prioritats, millorar la qualitat de vida els ciutadans de la nostra ciutat amb unes obres que eliminaran les barreres arquitectòniques”.

El cost total del projecte són 150.000 euros, dels quals cada una de les cinc empreses percebrà 30.000 euros per les actuacions realitzades.