La ciutadania alzirenya pot consultar si és membre de una mesa electoral a www.alzira.es, apartat Eleccions 2015

L’Ajuntament d’Alzira, seguint amb la línia de modernització de l’Administració que du a terme, ha desplegat en la seua pàgina web www.alzira.es un sistema que permet a la ciutadania alzirenya, comprovar si és membre o no d’una mesa electoral.

Aquelles persones que vullguen saber si han sigut designades membres de les meses electorals per a les eleccions autonòmiques i locals del diumenge, 24 de maig, poden consultar-ho a través de www.alzira.es. Per a això, hauran d’accedir a la icona “Eleccions 2015”, i una vegada dins, a la de “Membres de les meses electorals”. Accedint a la pestanya “Sóc membre d’una mesa electoral?”, podran comprovar si han sigut seleccionats com a tals o no, segons el sorteig realitzat en la sessió plenària celebrada ahir, dilluns 27 d’abril. Per a això, hauran d’introduir la data de naixement i el NIF amb la lletra en majúscula.

La regidora de Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, ha destacat: “Intentem facilitar a la ciutadania qualsevol informació que es genere a l’Administració i, per això, considerem que esta possibilitat de saber si eres membre d’una mesa electoral o no d’una forma tan ràpida és molt beneficiós”.

A més de poder consultar esta designació, dins de l’apartat Eleccions 2015 de la pàgina web es pot accedir també a informació sobre el calendari electoral, les candidatures, el cens electoral, els resultats d’eleccions anteriors, el mètode d’Hondt, diferents preguntes freqüents i a telèfons i enllaços d’interés.