La vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, es reunix amb el nou president de Junta Local Fallera, Jaume Bohigues

El passat divendres totes i cadascuna de les 35 comissions falleres d’Alzira celebraren la seua jornada de votacions per a elegir al nou president de Junta Local Fallera. Recordem que els candidats eres Vicent Muñoz i Jaume Bohigues, i fou este últim l’elegit pel món faller de la ciutat.
 
La vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, s’ha reunit amb Bohigues, en una primera presa de contacte, per tractar els punts més importants que a partir d’ara centraran els dos anys que afrontarà el nou president de JLF, que aposta per un canvi significatiu, amb objectius clars, gent jove entregada i amb il·lusions, que engrandisquen les falles, que recordem que són Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
 
Un dels punts tractats, en l’esmentada reunió per la proximitat de la data és la celebració del Mig Any Faller els dies 9 i 10 de setembre de 2017. Una cita en la qual s’espera superar l’èxit de l’edició passada, amb novetats i sobretot, espectacle faller.
 
Aguilar, per la seua banda, declara continuar treballant i donant suport a tota aquella mesura que millore la historia i l’evolució de les falles d’Alzira.
 
 “És un nou camí el que ara s’inicia i l’Ajuntament i la JLF han de continuar treballant i col·laborant, braç a braç, pel bé de les falles, els fallers i falleres, sempre tenint amb compte totes les opinions i valorant les qüestions posades damunt la taula per totes les parts.”
 
Aguilar ha aprofitat el moment de la reunió, per felicitar a Jaume Bohigues, per la seua elecció com a nou president de la JLF i desitjar-li molta sort en el repte que a partir d’ara comença.
 
Alzira, 16 de maig de 2017
 
20170516 145240 20170516 145247