La XV Jornada Lúdica de Jocs Esportius Adaptats s’ha celebrat hui a Alzira

Alzira, 19 de gener 2018.- Les pistes d’atletisme de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar han acollit, este matí, la XV Jornada Lúdica de Jocs Esportius Adaptats, organitzada per la Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Esta jornada forma part de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en el marc dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i joves en edat escolar.

L’Ajuntament d’Alzira ha cedit esta instal·lació esportiva, perquè es desenvolupara la jornada que ha constat d’un circuit de 12 estacions on els participants han realitzat activitats de llançament, carreres d’obstacles, tanques, salts i curses.

En la jornada han participat al voltant de 700 persones entre alumnes i acompanyants procedents de 12 centres d’educació especial de la província de València. Alzira ha estat representada pel CEE Carmen Picó. A més, han participat el CEE Vírgen de la Esperanza (Xest), CEE Enric Valor (Gandia), CEE Koynos (Godella), CEE Vall Blanca (Ontinyent), CEE Sant Cristòfol (Sagunt), CEE Miquel Burguera (Sueca), CEE L’Encarnació (Torrent), CEE Torrepinos (Torrent), CEE Rosa Llácer (Castellar- Oliveral), CEE Ruiz Jiménez (València) i CEE Professor Sebastián Burgos (València).

L’alcalde, Diego Gómez, i el director territorial d’Educació, Santiago Estañán, han estat al poliesportiu i han pogut observar les evolucions de l’alumnat participant.

190118 Jocs esportius adaptats 190118 Jocs esportius adaptats 1