Per segon any consecutiu Erasmus+ en el CEIP Gloria Fuertes d’Alzira

Des del CEIP Gloria Fuertes volem comunicar-vos que ens han concedit per segon any consecutiu un altre projecte Erasmus+ (Acció K1).

El projecte amb el nom “Nuevas iniciativas para el desarrollo personal y social de los agentes educativos” es desenvoluparà durant els cursos 2015-2016 i 2016-2017. El centre ha sigut un dels 54 centres d’Educació Primària seleccionats a la Comunitat Valenciana.

El projecte inclou la formació en l’estranger de 7 mestres del centre. Ells s’encarregaran de difondre aquesta formació a la resta de professorat i, fins i tot, a altres docents de la població i/o comarca.

20151103 120110

És un gran pas per a la modernització i internacionalització del centre, ja que el professorat participant observarà diferents sistemes educatius d’Anglaterra, Irlanda i Noruega i participarà en uns cursos de metodologia que s’organitzaran a aquests països.

Els àmbits metodològics seleccionats en el Pla de Desenvolupament Europeu del CEIP Gloria Fuertes d’Alzira són:

     – El repte de les noves tecnologies en l’Educació.

     – La gestió de l’aula.

     – La utilització del joc per a motivar l’alumnat.

     – L’aprenentatge de les llengües en un entorn plurilingüe.

Els projectes valencians seleccionats es van presentar la passada setmana en el Saló d’actes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. 

 

Nota de premsa elaborada pel propi centre.