Tornen els Bons de Comerç d’Alzira en una edició especial per a Nadal

  • Una injecció econòmica de 175.000 euros, per als negocis de la ciutat
  • Ja està oberta la cita prèvia per a acudir a comprar els bons a partir del 28 de novembre

L’Ajuntament d’Alzira anuncia una nova edició dels ja coneguts bons de comerç, 1750 bons per valor de 100€  que es podran comprar a partir del dilluns 28 de novembre i que injectarà 175.000 € en l’economia local.

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, inicia una nova campanya de bons per incentivar el consum en el comerç local de cara a Nadal. Enguany, i per primera vegada, es portarà a terme una segona emissió de bons dins del mateix exercici, que suma ja quatre edicions i que ha suposat fins ara una inversió directa en el teixit econòmic d’Alzira, amb esta edició,  de 675.000 € i la venda de 8.750 bons.

Com en les passades edicions, els bons s’adquireixen  en les instal·lacions del servei municipal d’IDEA, amb cita prèvia, que s’ha de reservar obligatòriament a través de l’agenda que ja està habilitada en el web https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio.

Com s’ha explicat des de Idea, “De nou es torna a destinar els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat que veu reforçades les compres. No podem passar per alt que enguany és més significatiu encara, donada la situació econòmica de pujada de preus. Esperem que esta nova campanya de bons tinga l’èxit i la bona acollida de les anteriors i reforce les compres de cara a les festes de Nadal”.

A partir del dilluns 28 de novembre es podran comprar un màxim de dos bons per persona, fins esgotar els 1750 que es posaran a la venda. Cal recordar que els bons de comerç d’Alzira són targetes electròniques per valor de 100 € que el ciutadà adquirix per 60 €, on l’Ajuntament d’Alzira subvenciona la resta dels 40 €. Es podran utilitzar en compres en comerços i en esta edició s’incorporen també serveis i establiments d’hostaleria, tots ells adherits a la Targeta d’Alzira i sistema instaurat des de 2012 per tal de reinvertir els programes i recursos municipals en l’economia local. Pots consultar ací tots els establiments.

Com qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2022.