20 persones desocupades s’han format a IDEA en el Taller d’Ocupació “T’Estime” 2017

Alzira, 21 de desembre del 2017. Aquest matí ha finalitzat en les instal·lacions d’IDEA el Taller d’Ocupació T’ESTIME 2017 que ha donat l’oportunitat a un total de 20 persones desocupades de formar-se, amb un contracte laboral d’un any, en gestió de cridades de teleassistència i mediació comunitària i atenció sociosanitària a persones dependents en domicili. L’alcalde Diego Gómez, i el responsable de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, han entregat en les instal·lacions d’IDEA els certificats acreditatius dels dos tallers a les vint persones que han rebut la formació.

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’Agència IDEA, ha rebut una subvenció per part del SERVEF d’1.197.788 euros que podran beneficiar a més de 200 persones aturats/des tant en tallers d’ocupació T’Estime (amb contractes d’un any), l’Escola d’Ocupació Et Formem (de 4 mesos de durada) i cursos de Formació Professional. Es tracta de la subvenció més alta dels últims anys i que se suma als més de 3 milions d’euros (igual que tot el pressupost del 2016) que s’han gestionat ja des d’IDEA en el 2017.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha destacat: “des de l’Ajuntament d’Alzira hem situat com a prioritat l’ocupació i la formació per a les persones aturades. Gràcies a la tasca de les treballadores i treballadors d’IDEA i la major dotació de recursos municipals hem pogut optar a més oportunitats per a les persones que busquen un treball. Des de l’equip de govern anem a continuar treballant per a continuar rebaixant les taxes d’atur, i aquesta aposta pel servei públic d’ocupació sens dubte ha contribuït a la baixada significativa dels últims anys. No obstant, tractarem de dotar de més mitjans per tal de poder aplegar a molta més gent necessitada de treball en la nostra ciutat”

IMG 4076