25 jóvens alzirenys comencen a treballar a través del Pla d’Ocupació Juvenil

25 jóvens alzirenys comencen a treballar per mitjà del Pla d’Ocupació Juvenil

·       Treballaran durant sis mesos en dependències de l’Ajuntament

(Alzira 26-08-2014).- L’Ajuntament d’Alzira ha donat la benvinguda a 25 jóvens alzirenys, d’edats compreses entre els 16 i els 30 anys, que treballaran durant sis mesos en dependències del consistori gràcies al Pla d’Ocupació Juvenil en la modalitat de no qualificats.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Enhorabona a tots els que heu sigut seleccionats i teniu l’oportunitat de treballar i formar-vos durant sis mesos, aprofiteu al màxim esta oportunitat que vos brinda l’Ajuntament d’Alzira”.

Desenvoluparan els seus treballs en els departaments de Medi Ambient, en Serveis Públics, en el magatzem o en la biblioteca, entre altres, i realitzaran el 80 % de la jornada laboral amb un sou de 752 euros al mes.

Cal recordar que estos contractes es dirigixen a aquells jóvens que no tenen formació acadèmica o professional amb la finalitat que este col·lectiu adquirisca experiència professional, al mateix temps que rep formació i orientació laboral, per a una millor inserció el mercat laboral.