70 persones desocupades s’estan beneficiant dels cursos de certificat FPO desenvolupats a IDEA

 
  • A més, 5 persones han sigut contractades com a personal docent

Des de finals d’any, l’Ajuntament d’Alzira desenvolupa en IDEA 5 nous cursos certificats de formació professional per a l’ocupació. Gràcies a estos, 70 persones desocupades s’estan formant de manera gratuïta i han sigut contractades unes altres 5 com a personal docent. 

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “Amb estos cursos, pretenem que persones desocupades de la localitat, en concret 70, es formen en diferents matèries per a estar capacitades i poder exercir una professió relacionada amb estos una vegada els finalitzen. A més, gràcies a estos cursos, 5 persones estan treballant en les labors de docència. Sempre estem oberts a qualsevol curs, taller o iniciativa que revertisca en un benefici final per a la ciutadania, i que fomente l’ocupació i la formació”.

Els cursos que s’estan desvolupant són:

-“Administració de bases de dades”.

-“Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web”.

-Mòdul d’ofimàtica “Gestió integrada de recursos humans”.

-“Operacions auxiliars de servicis administratius i generals”.

-Mòdul d’ofimàtica “Gestió comptable i gestió administrativa per a auditories”.

Són uns cursos subvencionats per la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, que s’oferixen a través del Servef. A més, estos cursos certifiquen professionalment els alumnes per a exercir una professió.